Otobüs Terminali projesi ne oldu?

Otobüs Terminali projesi ne oldu?

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in seçim vaadi olan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin akıbetinin ne olduğu merak konusu oldu.

terminal.jpg

Yerel seçimlere 7 ay gibi bir süre kala belediye başkanları seçimlerden önce verdikleri seçim vaatlerini tüm hızla yerine getirmeye çalışıyorlar. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’de seçimler öncesinde vermiş olduğu seçim vaatlerini birer birer hayata geçiriyor. Ancak Başkan Köşker’in seçim vaatleri arasında yer alan Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin akıbetinin ne olduğu merak konusu oldu. Şehirlerarası Otobüs Terminali projesine ne zaman başlanacağı ve ne zaman biteceği bilinmiyor. Gebze Barış Mahallesi Koşuyolu Caddesi No: 20 adresinde bulunan ve geçici olarak yapılan yerde hizmet veren Şehirlerarası Otobüs Terminali’ndeki firma yetkilileri de biran önce projenin hayata geçmesini beklediklerini ifade ettiler.

VERİLEN SÖZLER UNUTULUYOR MU?

Geçici olarak yapılan otobüs terminalinin yetersiz kaldığını ifade eden otobüs firması yetkilileri, “Kaç dönemdir otobüs terminali için söz veriliyor. Ancak her defasında sözler unutuluyor. Geçici olarak yapılan bu yere ilk taşındığımızda bize en kısa sürede kalıcı ve daha geniş bir terminal yapılacağının sözü verildi. Fakat bir türlü yeni terminal yapılmadı. Kalıcı olarak yapılan bu yer yetersiz kalıyor. Özellikle bayramlarda ve tatillerde gerek yolcularımız gerekse bizler büyük sıkıntı çekiyoruz. Yeni terminal projesi için biran önce gerekli adımların atılmasını bekliyoruz.” şeklinde görüş belirttiler.

 

Haber: Hanifi Surun

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.