Oto pazarında ücretler belli oldu

Oto pazarında ücretler belli oldu

Gebze Belediyesi’nin pazar günleri Mevlana’daki sabit pazarda kurduğu oto pazarında bir aylık ücretsiz dönem sona erdi. Pazarda otomobil başına 50 TL alınacak

Gebze Belediyesi’nin kasım ayından bugüne Mevlana Mahallesi’ndeki sabit pazarda, pazar günleri kurduğu oto pazarı, halkın alışması amacıyla bir ay süreyle ücretsiz kullandırılmıştı. Oto pazarı önümüzdeki pazar gününden itibaren ücretli hale getirildi. Buna göre binek araçlardan ve dört teker ticari kamyonetlerden günlük 50 TL bedel tahsil edilecek. Dört teker üstü ticari kamyonet ve minibüslere pazarda yer verilmeyecek. Otomobil ve dört teker ticari kamyonetlerde aylık abonman bedeli ise 150 TL olacak. Sabit pazar içinde üstü kapalı üç tarafı açık dükkanlar için günlük bedel 150, aylık abonman talebi halinde 500 TL olacak. Seyyar satıcılar ve stand kurmak isteyenlerden ise günlük 100 TL alınacak.

Gebze Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle alınan kararda CHP Grubu, seyyar satıcılara yapılan fiyatlandırmada indirime gidilmesini istedi ancak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, sabit pazara seyyar satıcı girmesini istemediklerini söyledi. CHP Grubu’nun bu şerhine karşın ücret tarifesi oy birliğiyle kabul edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.