Otizm ve Sanat Resim Sergisi açıldı

Otizm ve Sanat Resim Sergisi açıldı

 Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri Eren Cerit ve Atakan Ekşi’nin yapmış olduğu resimlerin sergilendiği ‘Otizm ve Sanat’...

 

Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri Eren Cerit ve Atakan Ekşi’nin yapmış olduğu resimlerin sergilendiği ‘Otizm ve Sanat’ resim sergisinin açılışı yapıldı.

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde dün gerçekleşen serginin açılışına Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Serkan Varen, Gebze Otizm Derneği Başkanı Meltem Mutlu, Gebze Sultan Ayhan İlkokulu Müdürü Halük Öztekin, Gebze Yumrukaya Özel Eğitim Uygulama Merkezi Öğrencileri Eren Cerit ve Atakan Ekşi’nin öğretmenleri Meral Zengin ve Esra Yıldız ile aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. resim sergisinin açılışında bir konuşma yapan Gebze Otizm Derneği Başkanı Meltem Mutlu yaptı. Bugün açılışı yapılan sergi Cuma gününe kadar ziyaretçilere açık olacak. 11 resmi Atakan Ekşi’nin 30 resmi ise Eren Cerit’in yaptığı sergide toplam 41 resmin sergileniyor. 

Gebze Otizm Derneği Başkanı Meltem Mutlu yaptığı konuşmada, “Biz hayatta farklılıkları ile onların da olduğunu ve özgürce yaşama haklarına, sahip olduklarını unutmamalı ve unutturmamalıyız.” dedi.

 

Haber Hanifi Surun


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.