OSB’lerden yangın ve sel bölgelerine yardım

OSB’lerden yangın ve sel bölgelerine yardım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yangın ve sel felaketlerinden etkilenenlere yönelik olarak başlattığı yardım kampanyasına en yüksek katkıyı sağlayan Kocaeli Makine İhtisas OSB yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yangın ve sel felaketlerinden etkilenenlere yönelik olarak başlattığı yardım kampanyasına Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı koordinasyonunda Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) ve OSB’ler de katıldı. OSBÜK ve 93 OSB’den toplanan yardımlara ilişkin temsili çek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim edildi. Kampanyaya verilen desteğe teşekkür eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Atmamız gereken adım yapmamız gereken çok hayır var. Bir an önce de diyoruz ki 1 yıl içerisinde biz bu işi bitirelim. Bu felaketin yaşandığı bölgelerin alt yapısı üst yapısı çok ciddi rakamlara bağlı. Bunu devlet millet el ele yapacağımıza göre bu sadaka-i cariye noktasında çok önemli” dedi.

 

EN YÜKSEK KATKI KOCAELİ'DEN

Kampanyaya 25 milyon ile en yüksek katkıyı sağlayan Kocaeli Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Silahtaroğlu, sembolik çeki Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdim etti. OSBÜK Başkanı Memiş Kütükçü de Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın liderliğinde kampanyanın devam edeceğini söyledi.

 

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.