OSB’den memnun İMES OSB’den çok memnunum

OSB’den memnun İMES OSB’den çok memnunum

İş adamı Ali Yılmaz, OSB içinde üretim yapmaktan özellikle ucuz elektrik ve güvenlik faktörlerinden ötürü memnun olduğunu belirtip, “OSB’den memnun İMES OSB’den çok memnunum” dedi

OSB içinde olmalarının kendileri için çok büyük avantaj olduğunu kaydeden Ali Yılmaz şunları söyledi:  “En büyük avantajlarından biri, elektriği çok uygun. İkincisi, çok düzenli elektrik kesintileri var. Örneğin, ‘Pazar günü şu saatler arasında elektrik keseceğiz’ diyor. O zaman diliminde kesiliyor ve onun haricinde kesinlikle kesinti yok. Ayrıca altyapı, üstyapı çalışmaları da çok iyi.

 

DAHA GÜVENLİ DAHA İMAJİK

Güvenliği çok iyi. Bizim için güvenlik çok önemli. Daha önce, bizim hiç başımıza gelmedi ama başına gelen arkadaşlarımız var. Yani OSB içinde olmayıp dışarıda olan, çok ciddi maddi kayıplara uğrayan arkadaşlarım oldu. OSB’nin öyle bir güvenlik artısı var. Bir de OSB içinde yer almanın imaj olarak da çok büyük bir artısı var. Daha düzgün bir ortam, daha nezih bir yer.

İMES’TEN GEBZE 15 DAKİKA

OSB içinde olmaktan memnun, İMES OSB’nin içinde olmaktan çok memnunum. Viyadüğün yapılması çok rahatlattı. Servis güzergâhlarında bazen çok dolu oluyor yollar. Trafik oluyor. Bizde öyle bir sorun yok. Ben 15 dakikada Gebze’de oluyorum.”

 

siad.jpg

 

SİAD ÜYELİĞİMİZ YOK: Ali Yılmaz, “Herhangi bir SİAD üyeliğim yok. Ben hiç girmedim ve girmeyi düşünmedim. Biz biraz işimize yoğunlaştık. Ben iş merkezli çalışıyorum. O tarz derneklere üye olsak belki farklı kapılar açabilir bize. Ama şu anda yaptığımız işi büyütebilmemiz için ekibimizi büyütmemiz lazım. Ve tecrübe kazanmamız lazım. Bu da birden olabilecek bir şey değil” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.