Ortalık savaş alanına döndü

Ortalık savaş alanına döndü

Gebze'de alkollü sürücünün kullandığı otomobil hatalı sollama yapınca tıra ve karşı şeritten gelen hafif ticari araca çarptı. Kazada 3 kişi yaralanırken, alkollü otomobil sürücüsü olay yerinden kaçtı.

Gebze Eskihisar Mahallesi, Eskihisar Feribot Yolu üzerinde dün akşam bir kaza meydana geldi. Alkollü olduğu öğrenilen Hakan Z. idaresindeki 34 CAE 237 plakalı otomobil, yol üzerinde hatalı sollama yapınca ilk olarak karşı istikametten gelen Ahmet Ç. yönetimindeki 16 AC 0092 plakalı Peugeot marka hafif ticari araç ile kafa kafaya çarpışırken daha sonra da Ahmet B. idaresindeki 34 NS 9355 plakalı tıra çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle otomobilde yolcu olarak bulunan Ezgi B. ve Sıla B. yaralandı, hafif ticari aracın sürücü Ahmet Ç. aracında sıkıştı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü aracındaki yaralıları bırakarak olay yerinden kaçtı. Kazayı görenler, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine adrese itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

 

HASTANELERE KALDIRILDI

Kısa sürede adrese ulaşan itfaiye ekipleri, Ahmet Ç.’yi sıkıştığı yerden kurtarabilmek için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmalarının ardından araçtan çıkarılan Ahmet Ç. ve diğer yaralılar Sıla B. ile Ezgi B., olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslara alınarak tedavi edilmek üzere çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kazanın ardından yol üzerinde trafik durma noktasına gelirken, araçların yoldan kaldırılmasıyla beraber trafik akışı yeniden kontrollü olarak sağlandı. Daha sonra tekrar olay yerine dönen otomobil sürücüsü, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

 

Haber: AA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.