Ortak düşüncenin iktidarı için adayım

Ortak düşüncenin iktidarı için adayım

CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Suna Çınar, CHP içinde ortak düşünceyi iktidar yapmak için başkanlığa aday olduğunu söyledi.


CHP Çayırova İlçe Örgütü’nün 15 Aralık’ta yapılacak olan olağan ilçe kongresinde ilçe başkan adaylığı için uzun süredir çalışma sürdüren CHP Çayırova Kadın Kolları Başkanı Suna Çınar, ilçe başkan adaylığını görkemli bir toplantıyla açıkladı.

 

KADINSIZ DEVRİM OLMAZ

 

CHP Çayırova İlçe Başkan adayı Suna Çınar iki dönemdir ilçe kadın kolları başkanlığı yaptığını hatırlatarak başladığı konuşmasında parti içi sevgi, kardeşlik ve dayanışma duygusunu geliştirmek için aday olduğunu söyledi. Çınar, “Demokratik yönetimlerle partimizi iktidara taşıyacak nitelikli, dürüst, samimi güven veren kadroları yönetimlere taşımak için adayım. Birlikte iş yapma, siyaset üretme ve ortak düşünceyi iktidar yapmak için adayım. Partide adalet duygusunu güçlendirmek, kurumsal işleyişi pekiştirmek için, gençlerimizi ve kadınlarımızı aktif çalışmalara katmak, mahalle grupları oluşturmak için adayım. Benim cesaretim ve umudum var. Gelin bu umudu beraber büyütelim. Kadınsız devrim devrimsiz kadın olmaz” dedi. 

 

YALNIZ BIRAKMADILAR

 

CHP Çayırova İlçe Örgütü’nde gerçekleşen adaylık açıklamasına CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Sabriye Şahin, Suca Omurca ve Ali Yapa, CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı, ilçe gençlik kolları başkanı Burak İnal, CHP Kadın Kolları MYK Üyesi Nurhan Banu Üner, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürer Yıldırım, CHP Gebze İlçe Kadın Kolları Başkanı Yaşa Erdoğan, CHP Kocaeli eski il kadın kolları başkanları Sevim Korkmaz Pekyörür ve Hülya Yolcubal, CHP Gebze eski ilçe kadın kolları başkanı Birgül Belek, CHP Çayırova İlçe Başkan adayları Binali Eniş ve Cihan Soyluçiçek ile çok sayıda partili katıldı.

 

TÜM ADAYLARA EŞİTİZ

 

CHP Çayırova İlçe Başkanı Çetin Hartamacı toplantının açılışında yaptığı konuşmada tüm ilçe başkan adaylarını aynı toplantıda bir arada görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Hartamacı tüm adaylara eşit mesafede olduğunu ve süreç boyunca talepleri halinde kesintisiz destek sunacaklarını kaydetti.

 

Toplantıda son olarak konulan CHP Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya söz aldı. Başkan Kaya, Suna Çınar başta olmak üzere aday olarak çıkan tüm ilçe başkanı adaylarına başarılar diledi.destek.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.