Ortadoğu Televizyonu CHP’li Kaplan ile röportaj yaptı

Ortadoğu Televizyonu CHP’li Kaplan ile röportaj yaptı

  Ortadoğu’nun önemli haber kanallarından Rudaw TV, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ile röportaj yaptı.Kuzey Irak merkezli olan ancak...

 

 

Ortadoğu’nun önemli haber kanallarından Rudaw TV, CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ile röportaj yaptı.

Kuzey Irak merkezli olan ancak Ortadoğu’nun en çok izlenen televizyonlarından Rudow TV, partisi tarafından görevli olarak Doğu ve Güneydoğu illerinde yaptığı çalışmalar yapan CHP Kocaeli milletvekili Mehmet Hilal Kaplan ile TBMM’deki ofisinde röportaj yaptı.

Milletvekili Kaplan yaptığı değerlendirmede, CHP’nin çözüm sürecine bakış açısını ve vatandaşın bu süreçten beklentilerini değerlendirdi. Yapılan röportajda Kaplan, CHP olarak toplumsal barışa karşı olmadıklarını, demokratikleşme ve huzur ortamına parti olarak da destek verdiklerini vurguladı. Kaplan, çözüm sürecini desteklediklerinin de altını çizdi. Çözüm sürecinde hükümetin yaptığı pazarlıklardan bilgisi olmadığını kaydeden Kaplan, “Toplumu huzursuz eden bu noktanın aydınlatılması bizleri olduğu kadar toplumu da rahatlatacaktır. Hükümetin bu konuda vatandaşı, sivil toplum kuruluşlarını ve partileri bilgilendirmesi gerekiyor. Barış ve huzur ortamının devamlılığı bizlerin en büyük arzusudur” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.