Örnek işçi hayatına son verdi

Örnek işçi hayatına son verdi

Körfez Belediyesi temizlik işleri biriminde çalışan 2015 yılında çöpte bulduğu çantadaki 20 bin TL’yi hiç tereddüt etmeden sahibine teslim eden Celal Serçe, Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki hafriyat döküm alanında intihar ederek yaşamına son verdi

 Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesindeki hafriyat döküm sahasında terk edilmiş bir araç ve yanında kanlar içinde hareketsiz yatan bir şahsın olduğunu gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde isminin Celal Serçe (47) olduğu öğrenilen şahsın yaşamını yitirdiği tespit edildi. Körfez Belediyesi Temizlik İşlerinde çalıştığı öğrenilen Serçe’nin polis ekiplerince yapılan incelemeler sonucu intihar ettiği belirlendi.

 

MORGA KALDIRILDI

Serçe’nin acı haberini alan Körfez Belediyesi personelleri ve yakın arkadaşları de olay yerine gelerek Serçe hakkında polis ekiplerinden bilgi aldı. Olay yerinde polis ekiplerince tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından Celal Serçe’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı. Körfez Çamlıtepe Mahallesinde ikamet eden ve uzun yıllardır Körfez Belediyesi Temizlik işlerinde temizlik işçisi olarak çalışan Celal Serçe’nin henüz neden intihar ettiği öğrenilemedi.

 

ÖRNEK İŞÇİ SEÇİLMİŞTİ

Evli ve 4 çocuk babası olan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Celal Serçe’nin acı haberi yakınları tarafından üzüntüyle karşılandı. Serçe, önceki Körfez Belediyesi Başkanı İsmail Baran döneminde temizlik yaptığı esnada bulduğu çanta içindeki 20 bin TL’yi sahibi M.S.’ye ulaştırmış, üstelik çantayı bulup sahibine teslim ettiği için M.S. tarafından verilen ödülü de kabul etmemişti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.