Orhan Pala'ya yoğun ilgi

Orhan Pala'ya yoğun ilgi

AKP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir yandan teşkilat üyelerini ziyaret eden Orhan Pala,...

AKP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir yandan teşkilat üyelerini ziyaret eden Orhan Pala, Darıca halkının da içinden ayrılmıyor. Gittiği her yerde Darıcalılar Oran Pala'yı bağrına basarken sıcak ilgi gösteriyorlar. AKP Darıca Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Pala, yoğun bir tempoda seçim çalışmalarını sürdürüyor. Darıca'nın bütün mahallelerini dolaşan ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Orhan Pala, vatandaşlar tarafından oldukça sıcak karşılanıyor. Darıcalıları mutlu ve üzüntülü günlerinde yalnız bırakmayan Pala, vatandaşların duygularına ortak oluyor.

DAHA GÜZEL BİR DARICA İÇİN

Darıcalılarla samimi bir diyalog kuran Orhan Pala'yı başkan olarak görmek istediklerini kaydeden vatandaşlar Pala'nın her kesimden büyük destek göreceğini söylüyorlar. Orhan Pala da vatandaşların sıcak ilgisine teşekkür ederek hep birlikte Darıca için çalışacağının sözünü veriyor. Darıca'yı ortak akılla yönetmek istediğini anlatan Orhan Pala "Daha güzel bir Darıca'da yaşamayı hepimiz hak ediyoruz. Darıca insanları gibi şirin ve güzel bir ilçe. Bize düşen Darıca'yı daha yaşanabilir bir ye haline getirmek. Ben de Darıca'yı sizlerle birlikte daha iyi yerlere getirmek için aday adayı oldum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.