Orhan mezarı başında anılacak

Orhan mezarı başında anılacak

  Çayırova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, gazeteci arkadaşımız Coşkun Orhan’ı bugün 1. Ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz....

 

 

Çayırova Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, gazeteci arkadaşımız Coşkun Orhan’ı bugün 1. Ölüm yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Çayırova Gazetesi'nin yazı işleri Müdürü gazeteci Coşkun Orhan (39)  2 Ocak 2013 tarihinde hayatını kaybetmiş, 3 Ocak 2013 tarihinde Gebze Mezarlığında toprağa verilmişti.

 

BİR YILI GERİDE BIRAKTIK

Merhum Coşkun Orhan’a 2012 yılının sonlarına doğru lenf kanseri teşhisi konuşmuş tedavi altına alınmıştı. Hastalığı hızla ilerleyen Orhan, 30 Ocak 2013 tarihinde Ataşehir Avicenna Hastanesi’ne acil olarak kaldırılmış, üç gün süren yaşam savaşını kaybederek 2 Ocak 2013 tarihinde akşam saatlerinde aramızdan ayrılmıştı. Aslen Ardahan Çıldır Hamaşlı olan ve yıllarını gazetecilik mesleğine veren, her kesimce sevilen sayılan Coşkun Orhan'ın cenazesi 3 Ocak 2013 tarihinde Gebze Şehir Mezarlığında bulunan aile kabristanında toprağa verilmişti.

Bölgemiz basın sektörü içerisinde en önemli isimlerinden birisi olan özellikle grafikçi olarak çok sayıda isme ustalık yaparak sektöre kazandıran Coşkun Orhan’ın zamansız ölümü başta ailesi olmak üzere Çayırova Gazetesi, mesai arkadaşları ve basın sektöründe derin bir üzüntüye neden olmuştu. Aradan geçen bir yıl içerisinde Coşkun Orhan gerek yaşamsal duruşu, mesleğe saygısı, insanlara olan sevgisi ile anılarını hafızalarda hep canlı tuttu.

MEZARI BAŞINDA OLACAĞIZ

 

Genç yaşta hayatını kaybeden Coşkun Orhan bölge basın sektöründe hoş bir seda bırakarak hayata veda ederken, bugün mezarı başında düzenlenecek programla anılacak. Coşkun Orhan için Gebze Mezarlığında bulunan aile kabristanında ailesi ve Çayırova Gazetesi tarafından dua okutulacak. Cuma namazına müteakip düzenlenecek anma programında Çayırova’nın tanınmış yüzü Acım Köle hoca tarafından dualar okunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.