Örengül muhtarlarla sorunları konuştu

Örengül muhtarlarla sorunları konuştu

CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olan ve 31Ağustos akşamı ilçe örgütüne İzmit Belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yapacak...

CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili olan ve 31Ağustos akşamı ilçe örgütüne İzmit Belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yapacak olan avukat Fahri Örengül şimdiden çalışmalarına başladı. Fahri Örengül Kandıra Sapağı'nda bulunan Teona Otel'de İzmit'e bağlı köy ve mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek köy ve mahallelerin sorunlarını dinledi. 

 

AKP MUHTARLARI DİNLEMİYOR

Muhtarların kentin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduğunu ifade eden Fahri Örengül, “AKP köyler ve mahallelerde muhtarları dinlemiyor. Genellikle buralarda işlerini mahalle ve köy temsilcileriyle yürütüyorlar. Biz muhtarları önemsiyoruz. 4.5 yıldır meclis üyeliği yapıyorum. Büyükşehir Belediyesi'nin çalışma sistemini biliyorum. Büyükşehir Belediyesi'ndeki deneyimimle İzmit'in sorunlarını çözmeye geliyorum” dedi.

 

BAŞKANLIK BAHANE ÜRETME YERİ DEĞİL

İzmit Belediyesi'nin tıpkı Büyükşehir Belediyesi gibi doğru yönetilmediğini anlatan Örengül, “AKP ile İzmitlilerin beklentileri gerçekleşmedi. İzmit esnafı zor durumda. Meclislerde ne zaman bu konuyu dile getirsem bahane üretiyorlar. Belediye başkanlığı makamı bahane üretme yeri değildir. Yerel seçimlerde Kocaeli'nin kalbi olan İzmit'i partime kazandıracağım” açıklamasında bulundu. Örengül açıklamalarının ardından muhtarlarla yemek yedi ve basına kapalı olarak toplantı yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.