Örengül aday adaylığını açıkladı

Örengül aday adaylığını açıkladı

 CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup başkan Vekili Fahri Örengül, İzmit Belediye Başkan aday adaylığına resmen başvurdu. CHP İzmit İlçe Başkanı...

 

CHP Büyükşehir Belediye Meclisi Grup başkan Vekili Fahri Örengül, İzmit Belediye Başkan aday adaylığına resmen başvurdu. CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım'a başvuru dosyasını teslim eden Fahri Örengül'ü başta eşi Nalan Örengül ile kızı Başak Örengül olmak üzere belediye başkan aday adayları Hikmet Erenkaya, Aysun Özcan Erenkaya, Fatma Kaplan Hürriyet, Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Keramettin Gençtürk ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı.

 

 BU PARALAR NEREYE GİDİYOR

Boynunda Kocaelispor atkısıyla kürsüye çıkan Fahri Örengül, atkıyı belediye bütçesinden büyük paralar harcayarak Kocaelispor Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na ithafen taktığını söyledi. Belediye başkanlarını zengin bir babanın mirasyedi çocukları olarak nitelendiren Örengül, Büyükşehir Beledisi'ne bir yılda gelen 1.5 katrilyonla İzmit Belediyesi'ne bir yılda gelen 127 trilyon paranın nereye gittiğini sordu. Örengül, 2004 yılından buyana Kocaeli'ye kalıcı bir eser yapılmadığını kaydetti.

 

AKP'NİN SUYUNU ÇIKARDIK

4.5 yıllık meclis üyeliği döneminde piştiğini ve belediye başkanlığına hazır olduğunu ifade eden Örengül, “Mecliste piştim kavruldum. Acımazın bir çoğunluğa karşı 10 kişilik nitelikli azınlıkla AKP'lilerin suyunu çıkardık. Kocaeli sürekli kan kaybediyor. Hepimiz el ele vererek bu işi başaracağız. Kocaeli'yi Türkiye'de laik olduğu yere çıkarmak için yerel iktidarı CHP'ye teslim edeceğiz. Bu kenti sosyal demokrat bir yapıya kavuşturacak mihenk taşı İzmit'tir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.