One More ürünleri ve  iş fırsatları ile Darıca’da

One More ürünleri ve iş fırsatları ile Darıca’da

Kişisel sağlığa yönelik ürünlerin önce pazarlamasına ardından üretimine yönelip kısa sürede dünyaya açılan One More International, Darıca’da Gülden Bilici’nin distribütörlüğünde yeni iş sahaları açarak yapılandı

5005-011.jpg

2014 yılında ticari hayatına İstanbul, Beylikdüzü’nde başlayan One More International geride kalan 8 yılda kişisel sağlığa yönelik ürünlerin pazarlamasının yanı sıra üretimine de yöneldi. Network Marketing diye adlandırılan;  doğrudan satış tekniğinin tavsiye mantığına dayalı türüyle çok sayıda kişiye iş sahası ve ekonomik gelir edindiren One More International, Darıca distribütörlüğünü de geçtiğimiz günlerde Gülden Bilici’nin öncülüğünde faaliyete geçirdi.

6003-006.jpg

Emek Mahallesi, Fatih Sultan Mehmet Caddesi, No: 175 adresindeki distribütörlükte satış ve pazarlamaya yönelik ilk eğitim pearl master lider İlyas Yavuz ve apprentice lider Erdinç Dinletir tarafından verildi. Toplantıya ilgi hayli yoğun olurken katılımcılar kendilerine sunulan yeni iş fırsatından ötürü teşekkürlerini iletti.

 

Gülden Bilici; “One More International farkıyla; sıfır riskle, 156 ülkede faaliyet gösteren uluslararası bir Türk firmasının bayiliğini edindik. Bu ticaret modeliyle iyi seviyede kazanç ve gelecek vaat eden bir iş fırsatını bölgemiz insanlarına sunuyoruz. Yaş ve eğitim şartının aranmadığı iş kolumuzda en düşük ilkokul mezunu olmak yeterli. Eğitime ve girişimciliğe açık, tam gelire veya ek gelire ihtiyaç duyanlar iletişime geçebilir” dedi.

5008-005.jpg

İletişim: 0533 – 395 75 85

 

Nıght Gentlemen, Nıght Lades, B12 Plus, Dekamin, Lumiere, Melatonin Plus, Omevia, Painless Night Glu, Slim Style, Sornie Anti Aging Mask, Sornie Collagen Pach marka ürünleriyle kişilerin sağlığını korumaya yönelik ürünlerin üreticisi ve pazarlamacısı olan One More Internaitonal; 2014 yılında kuruldu. Firmanın global başkanlığını Mustafa Erdil, global ikinci başkanlığını Sevcihan Saygılı Erdil ve icra kurulu başkanlığını Alper Volkan Karpuz sürdürüyor.

 

www.onemoreinternational.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.