Önce Vefa!

Önce Vefa!

Körfez İlçesinde 2019 yılının son aylarında kurulan Körfez Vefa Spor Kulübü, 2020 yılı için hedeflerini büyük tutarak Futbol Antrenörü Faruk Demir ve ekibi ile anlaştı.

Hedeflerinin hem spor da unutulmaz başarılar elde etmek, hem de gençlerin bedensel ve zihinsel eğitimleri ile farklılık yaşatmak olduğunu söyleyerek, Kulüp merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Muhammed Emin Kılıç, “Doğduğumuz topraklara vefa borçluyduk. Yeni neslimize kaliteli spor, sağlıklı yaşam sağlamak için elimizden geleni yapacağız. Faruk Hocamıza ve ekibine güveniyoruz. Hep birlikte Körfezimize vefalı gençler yetiştireceğiz inşallah” dedi. Antrenör Faruk Demir de “Ülkemiz futbolunun lokomotif şehirlerinden Kocaeli’nde bu işi yaptığımız için çok şanslıyız. Körfez Vefa Spor’da uzun yıllar vefalı insanlar, iyi sporcular yetiştirmek için ekibimizle birlikte canı gönülden çalışacağız inşallah” dedi.
TEKNİK HEYET BELİRLENDİ
Kulüpten yapılan açıklamada da şu ifadelere yer verildi: “Teknik kadromuzda yıllarca şehrimizin değerli kulüplerinden Kocaelispor, KYÖDSPOR, Kocaeli Birlikspor, 95 Evler Birlikspor, Çamlıtepespor, Derince Birlikspor ve Gübretaşspor’da futbol oynamış, futbolu bilen ve çocuklarımızın dilinden anlayan bir ekiple çalışacağımız için mutluyuz. Tüm gençlerimizi ve spor sevenleri kulübümüze bekliyoruz.” Sözleşme törenine, Kulüp Genel Sekreteri Anıl Karaduman, Sayman Muhammet Durmuş ve Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Batur da katıldı. Kulübün teknik kadrosu ise şu isimlerden oluşuyor: Baş Antrenör Faruk Demir, yardımcıları Fikret Konak ve Seyfullah Erkul ile deneyimli kaleci antrenörü Emin Ökten Körfez Vefa Spor Kulübü başarısı için ter dönecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.