Önce silahla vuruldu sonra bıçaklandı

Önce silahla vuruldu sonra bıçaklandı

Körfez’de yaklaşık 40 gün önce husumetlisi tarafından kurşunlanan A.Y, aynı aileden başka biri tarafından kalbinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Olay yerinden kaçan ve kısa bir süre sonra yakalanan E.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Körfez’de husumetlisi ile çıkan tartışmada A.Y kalbinden bıçakla yaralandı. İddialara göre A.Y, Hacı Osman Mahallesi Bağdat Caddesi’nde husumetlisi olan E.A. (36) ile karşılaştı. İkili arasında sözlü olarak başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgaya dönüşen tartışmada her iki tarafta birbirine bıçak çekti. Bu esnada E.A., A.Y.'yi kalbinin hemen altından bıçakladı. Olayın ardından E.A. olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından yaralanan A. Y.'yi Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.  Hastaneye kaldırılan yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

TUTUKLANDI

Polis tarafından yapılan arama çalışması sonucunda E.A. isimli şahıs aynı gün yakalanarak gözaltına alındı. E.A. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Körfez’de yaklaşık 40 gün önce aynı aileden C.A tarafından otobüs durağında kurşunlandığı öğrenilen A.Y’nin o olayda da bacağından yaralandığı ve tedavisinin ardından taburcu edildiği öğrenildi.

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.