“Ölüye de mi saygınız yok?”

“Ölüye de mi saygınız yok?”

Darıca Belediyesi’ne ait olan Balçık Mezarlığı’ndaki mezarlıklardan su çıkması nedeniyle vatandaşlar cenazelerini defnetmek istemeyerek belediyeye tepki gösterdiler.

Darıca Belediyesi’ne ait olan Balçık Mezarlığı’nda dün bir skandal yaşandı. Cenazelerini defnetmek için Darıca Belediyesi’ne ait olan Balçık Mezarlığı’na gelen cenaze sahipleri gördükleri manzara karşısında adeta şok oldular. Cenazeler için kazılan mezarlıkların içerisinin su dolu olduğunu gören cenaze sahipleri mezarlıktaki belediye görevlerine cenazelerini içerisi su dola mezarlıklara gömmek istemediklerini belirttiler. Ancak Darıca Belediyesi’ne ait olan Balçık Mezarlığı’ndaki yetkililer başka bir mezar olmadığını söyleyerek cenaze yakınlarının başka bir mezar kazma talebine olumsuz cevap verdiler. 

“İNSANLAR MAĞDUR EDİLİYOR”
Cenaze yakınları yaşadıkları konuyla ilgili olarak gazetemize yaptıkları açıklamada, “Cenazemiz defnetmek için verilen mezarların içerisi su dolu. Biz cenazelerimizi bu içerisi su dolu olan mezarlara gömmemiz isteniyor. Darıca Belediyesi cenazeleri suya gömün diyorlar.
İki cenaze aracı var. Biz cenazemizi suda boğulmasını istemiyoruz. Böyle bir mezarlıkta insanlar mağdur ediliyor. Cenazemizi suyun içine boğun diyorlar. Yaşanan bu durum ne dine ne de insanlığa sığar. Belediyenin ölüye de mi saygıları yok?” diyerek yaşanan duruma tepki gösterdiler.
Haber: Hanifi Surun

cenaze-3-1.jpg

cenaze-007.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.