Ölüme davetiye çıkarma

Ölüme davetiye çıkarma

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Aşıroğlu Köprülü Kavşağı yapımı sırasında önceki gün vatandaşların kullandığı ve tek...

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından D-100 Aşıroğlu Köprülü Kavşağı yapımı sırasında önceki gün vatandaşların kullandığı ve tek olan yaya üst geçit köprüsü yıkıldı. Yaya üst geçit köprüsünün yıkılmasından dolayı vatandaşlar karşıdan karşıya geçmek için D-100 karayolunun üzerinden geçmek zorunda kaldı. 

 

D-100 Aşıroğlu Köprülü Kavşağı yapımı sırasından belediye ekipleri önceki gün Darıca ve Beylikbağı arasında bulunan tek yaya üst geçidi köprüsünü yıktılar. Yaya üst geçit köprüsüyle birlikte D-100 karayolunu da kapatan belediye yetkilileri trafik akışını güney yanyol caddesine doğru verdi. Trafiğin yan yola verilmesinden dolayı uzun araç kuyrukları oluşurken yaşanan duruma sürücüler korna çalarak tepki gösterdi. 

 

E-5 ÖLÜMLE DANS

Araç trafiğinin yoğun olduğu yolda yetkililer birde yayaların kullandığı Feniş Yaya Üst geçit köprüsünü de yıktı. Karşıya geçmek isteyen yaya üst geçit köprüsünün yıkıldığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Yayalar karşından karşıya geçmek için E-5 üzerinden ve araçların arasından geçmek zorunda kalıyorlar. Araç trafiğinin yoğun olduğu yolda yayalar büyük tehlike yaşıyorlar. 

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Vatandaşlar yaya üst geçit köprüsünün yıkılmasına tepki göstererek, “Karşıdan karşıya geçmek için kullanılan ve tek olan yaya üst geçit köprüsünü haber vermeden yıkmışlar. Yaya üst geçit köprüsüyle birlikte trafiği de yan yola vermişler. Şimdi bunca insan karşıya geçmek için araçların arasından gitmek zorunda kalıyor. Burada iş yapan işçiler araçları durdurarak karşıya geçmek zorunda kalıyoruz” diye görüş belirttiler. 

 

FACİAYA DAVETİYE 

Karşından karşıya her gün binlerce insanın geçmek zorunda kaldığını ifade eden vatandaşlar, “Beylikbağı ile Darıca’yı birbirine bağlayan tek yaya üst geçit köprüsü bu köprüydü. Şimdi insanlar karşıya nasıl geçecekler. Yolcu minibüsleri vatandaşları burada indiriyor. Karşıya geçmek için ya Çayırova’da ya da Gebze’de inmek zorunda kalacaklar” diyerek yaşanan soruna dile getirdiler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.