Ölüm rampasında yine kaza

Ölüm rampasında yine kaza

İzmit’te sıkça kazaların yaşandığı İzmit santral yokuşunda, öğle saatlerinde yine bir trafik kazası yaşandı. Kontrolden çıkan bir kamyonet, 2 aracı hurdaya çevirerek yol kenarında bulunan sağlık ocağının önündeki duvarına çarptı. Olayda 2 kişi yaralandı.

İzmit’te yapıldığı günden bu yana çok sayıda ölümlü, yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazalarının meydana geldiği Cedit Mahallesi Gazenfer Bilge Bulvarında, öğle saatlerinde yeni bir kaza yaşandı. Aşırı dik ve keskin virajlı olduğu için, özellikle girmesi yasak olduğu halde, ağır tonajlı araçlar ile büyük araçların girmesi nedeniyle birçok kazaların yaşandığı yolda, bu kez ise bir kamyonetin kontrolden çıkması sonucu kaza meydana geldi.

 

2 ARACI HURDAYA ÇEVİRDİ

İddialara göre henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 36 AF 849 plakalı kamyon, bulvar üzerinden aşağı indiği esnada bir anda kontrolden çıktı ve virajı alamayarak 41 LP 174 ile 41 SN 259 plakalı otomobillere çarptı. Araçları hurdaya çeviren kamyon,  son olarak daha önce yaşanan kazalar nedeniyle sağlık merkezinin duvarına çarparak durdu. 

 

SAĞLIK MERKEZİNİN CAMI KIRILDI

Çarpmanın etkisi ile duvar üzerindeki demir korkuluklar sağlık ocağının camını kırdı.  Kamyonet içerisinde bulunan sürücü ile yanındaki kişinin yaralandığı kazayı görenler hemen 112 Acil Çağır Merkezine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yaralılar sağlık ekiplerine teslim edilerek hastaneye kaldırıldı.  Polis olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

kaza-1.jpeg

 

Haber: Abbas ÇAKAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.