Olgunlarda ilk tur maçları bitiyor

Olgunlarda ilk tur maçları bitiyor

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Olgunlar ve Genç Olgunlar Futbol Turnuvası’nın ilk tur maçlarının sonuna doğru geliniyor.

Olgunlar ve Genç Olgunlar Futbol Turnuvası ilk tur maçları tüm hızıyla devam ediyor. İki kategoride 32 takımın mücadele ettiği turnuvada heyecan tüm hızıyla devam etti. Önceki akşam oynanan maçlarda Olgunlar A ve B grubu maçlarında büyük çekişme ve heyecan yaşandı. Günün ilk mücadelesi A grubunda mücadele veren İzrek Automotıve Labels takımı ile Nicomedia Master takımı arasında oynandı. Rakibi karşısında çok rahat bir mücadele veren Automotıve Labels ilk yarı ve ikinci yarıda bulduğu goller ile maçı 9-0 kazanmasını bildi.

 

MÜCADELE 5-5 BİTTİ

Günün ikinci karşılaşmasında Ağaoğlu Otomotiv takımı ile Gölcük Master takımı karşı karşıya geldi. Karşılıklı atılan goller ile büyük çekişme içinde geçen mücadelenin kazanan takımı olmadı. Centilmence geçen mücadele 5-5 biterken, maç sonu her iki takımda birbirini kutladı. Günün son mücadelesin B grubunda mücadele veren İşkur Kocaeli takımı ile İKS Mühendislik arasında oynandı. Kıran kırana bir mücadele şeklinde geçen maçta 10 atıldı. İlk yarı ve ikinci yarıda rakibine üstünlük kuran İşkur Kocaeli takımı maçı 8-2 kazanmasını bildi.

 

BÜYÜK HEYECAN İÇİNDE

Doğu Kışla Spor Tesisleri’nde büyük heyecan içinde devam eden Olgunlar ve Genç Olgunlar Futbol Turnuvası bugün oynanacak olan dört karşılaşma ile devam edecek. Genç Olgunlar A grubunda mücadele veren Maxsimum Güvenlik ile Buztaş Beton Mamulleri saat 20.00’de karşılaşacak bu maçın hemen ardından saat 21.00’de Temizay Sigorta ile Zafer Elektrik sahne alacak. Günün son Genç olgunlar A grubu maçında Salaş Burger ile Yakamozspor karşılaşacak. Günün son maçı Met Mühendislik ile ZNG Yapı arasında oynanacak.

 

olgun-(2).jpg

 

olgun-(3).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.