Olgunlarda heyecan sürüyor

Olgunlarda heyecan sürüyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Kocaeli Veteranlar Olgunlar Futbol Turnuvası’nda heyecan devam ediyor. Doğu Kışla Tesisleri’nde oynanan maçlarda puan mücadelesi sürüyor.

9 MAÇTA 58 GOL ATILDI

Kocaeli Veteranlar Olgunlar Futbol Turnuvası’nda heyecan her geçen gün artmaya devam ediyor. Genç Olgunlar ve Olgunlar kategorilerinde dört grupta oynanan karşılaşmalarda nefes kesen mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Tuncay Budakin tarafından düzenlenen bu önemli turnuvada heyecan üst seviyelerde sürüyor. İki gün üst iste oynanan 9 karşılaşmada önemli müsabakalar oynandı. İki gün üst üste oynanan 9 karşılaşmada 58 gol atıldı.

GÜNDOĞDU FAR ATTI

Genç Olgunlar B grubunda mücadele veren Demsan Elektronik takımı ile Kullarspor karşı karşıya geldi. Büyük çekişme içinde geçen mücadeleyi 2-0 kazanan Demsan Elektronik oldu. Olgunlar A grubunda mücadele veren Kartepe Master takımı ile M.Adnan Menlik Akü takımı karşı karşıya geldi. Kıyasıya bir mücadele şeklinde geçen mücadeleyi 3-1 Kartepe Master kazandı. Grubun diğer maçında Oto Aydeniz takımı ile SGK Müdürlüğü takımları karşılaştı. Kıran kırana geçen mücadele 3-3 tamamlandı. Olgunlar A grubunda zirve mücadelesi veren Gündoğdu Elektirik takımı, Azat Ticaret takımını 10-3 gibi farklı mağlup etti.

GOLLÜ MAÇ AKYAZI’NIN

Doğu Kışla Spor Tesisleri’nde oynanan karşılaşmalarda kıyasıya bir mücadele sürüyor. Olgunlar B grubunda oynanan  maçta Evrensel Matematik Köyü takımı ile Özkaya Ticaret takımı arasında çekişmeli geçen mücadeleyi 4-1 kazanan Evrensel Matematik Köyü takımı oldu. Turnuvada Efsane Akyazı takımı ile Gölcük Master takımı karşılaştı. Gol düellosu şeklinde geçen maçı 7-5 kazanan takım Efsane Akyazı oldu. İşkur takımı ile Maximum Güvenlik karşı karşıya geldiği maçta Maximum Güvenlik maçı 7-1 kazandı. Genç Olgunlar A grubunda Büztaş Beton Mamülleri, Fiskkos Cafe’yi 3-2 mağlup etti

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.