Olgunlar gollü başladı

Olgunlar gollü başladı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Kocaeli Veteranlar ve Olgunlar Futbol turunvası’nda heyecan önceki akşam oynana maçlarla start aldı. Yahya kaptan Ferruh duygu Tesisleri’nde ki açılış maçında Oktay Metiner Mali Müşavirlik ile Şehri Börek karşılaştı.

İlimiz teknik adamlarından Tuncay Budakin’in organize ettiği turnuva bu yıl 30 yaş üstü genç olgunlar ile 40 yaş üstü olgunlar olarak iki kategoride düzenlendi. Toplam 27 takımın katıldığı turnuvanı açılışına Antrenörler Derneği Başkanı Remzi Demirer ile Futbol İl temsilcisi Mithat Ağa da katıldı. Yahya Kaptan Ferruh Duygu Tesisleri’nde oynanan açılış maçında Oktay Metiner Mali Müşavirlik, Şehri Börek’i 7-4 mağlup etti.

İLK GÜN GENÇ OLGUNLARDA MAÇLAR VARDI

Turnuvanın ilk gününde 30 yaş üstü genç olgunlar kategorisine dahil maçlar oynandı. İlk günün ikinci maçı ise çok büyük çekişmeye sahne oldu. Met Mühendislik, Kul Mimarlık karşısında 3-1 galip geldi, turnuvaya galibiyetle başladı. Önceki akşamın son maçında ise ortaya farklı skor çıktı. Yüksek Rakım ile Tümsiad karşı karşıya geldi. Yüksek Rakım, rakibini 7-1 yenip, ilk günün farklı galibiyetine imza attı.

BU AKŞAM DA ÜÇ MAÇ OYNANACAK

Olgunlar turnuvasında heyecan bu akşam oynanacak üç maçla devam edecek. Günün ilk maçı genç olgunlar kategorisine dahil Orar ile Körfez Trabzonlular Derneği arasında oynanacak. Maçın başlama saati 20.00 olarak açıklandı. Bu maçtan sonra ise 21.00’de KTM Gümrük Müşavirlik ile Çemsa takımları kozlarını paylaşacak. Gecenin son maçında 22.00’de Kent Yapı-Gebze Masterler mücadelesi izlenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.