Öldürülen kuzenler toprağa verildi

Öldürülen kuzenler toprağa verildi

Gebze’nin Beylikbağı Mahallesi’nde kurşunlanarak öldürülen Emine Çöp ve Tuğçe Arslan gözyaşları arasında toprağa verildi.

Gebze’nin Beylikbağı Mahallesi’nde önceki pazar günü bulundukları otomobilin içinde kurşunlanarak öldürülen kuzenler Emine Çöp (26) ve Tuğçe Arslan (22) gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kuzenler için ilk tören Ulus Mahallesi, 2145 Sokak’taki evlerinin önünde düzenlendi ve burada helallik alındı. Ardından Ulus Mahallesi, Şehitler Camii’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gebze Merkez Mezarlığı’nda toprağa verildi. Her ikisi de eşinden boşanmış olan Tuğçe Arslan’ın çocuksuz, Emine Çöp’ün ise Emir Kuloğlu ve Ali Rıza Kuloğlu isimli iki oğlu olduğu öğrenildi. Cenaze namazına Emine Çöp’ün babası Talat Çöp’ün rahatsızlığından ötürü katılamadığı bilgi edinildi. Öte yandan çeşitli mecralar ve sosyal medyada yayılan kimi haberlerdeki bazı detaylardan ötürü Emine Çöp ve Tuğçe Arslan’ın yakınları gazetecilere sitemlerini iletirken cenaze gergin geçti. Cenaze namazına Emine Çöp ve Tuğçe Arslan’ın aile bireyleri, akrabaları ve yakınları ile birlikte Ulus Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akın da katıldı. Cenaze namazı esnasında baygınlık geçiren yakınlarına cenazede görevlendirilen sağlık ekiplerince müdahalede bulunuldu.

 

tabut-002.jpg

 

yakinlar.jpg

 

sokakta.jpg

 

evlerinin-onu.jpg

 

defin.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.