Öldüresiye dayakta 1 kişi tutuklandı

Öldüresiye dayakta 1 kişi tutuklandı

Gebze’de oturan Şenol Bayraktar, çalıştığı iş yerine gitmek için halk otobüsüne binmek istedi. Ancak ilk otobüs iddiasına göre kendisini durmayarak araca almadı. İkincisinden ise tartışarak indi. Son otobüste ise, indiği durakta öldüresiye darp edildi

Gebze’de oturan Şenol Bayraktar,  çalıştığı iş yerine gitmek için  halk otobüsüne binmek istedi. Ancak ilk otobüs iddiasına göre kendisini durmayarak araca almadı. İkincisinden ise tartışarak indi. Son otobüste ise, indiği  durakta  öldüresiye darp edildi. Olayla ilgili   polise teslim olan  2 kişiden M.N tutuklandı. B.N ise adli kontrolle serbest kaldı.

 Gebze’de,  18 Kasım  2021 günü meydana gelen olayda, evden işe gitmek için çıkan ve 402 Numaralı hatta binmek isteyen  Şenol Bayraktar, 18:50’de geçen araca durması için el etti. Ancak iddiasına göre araç şoförü kendisini gördüğü halde, durmayarak  yoluna devam etti. 10 Dakika sonra  gelen ikinci araca binen ve ilk aracın kendisini almaması nedeniyle söylenen  Bayraktar, o sinirle “neden durmuyorsunuz işe geç kalıyorum. Az önce geçen şerefsizde durmadı”  kelimelerini sarf etti.  Bu kelimelere  hiddetlenen araç şoförü, kendisinden önce geçen araç şoförünün babası olduğunu söyleyerek ‘Sen benim babama nasıl şerefsiz dersin’ diyerek  kendisi ile tartışmaya başladı  Bunun üzerine Bayraktar bu araçtan da indi.  Bayraktar’ın iddiasına göre, son bindiği araçta ise  inmek istediği durağa geldiğinde 2 kişi tarafından aniden saldırıya uğrayıp öldüresiye dövüldü.

 

OLAYI ANLATMIŞTI

Bir manada kendisi de  öfke ile  kalkıp zarar ile oturan  Şenol Bayraktar,  yaşadıklarını şu  şekilde  anlattı. “18. Kasım  günü, işe gitmek için her gün kullandığım toplu taşıma  aracına binmek için evden çıktım. Dilovası’nda çalışıyorum. 402  Numaralı hatta binecektim.   Her gün 18.50’de duraktan geçen aracı bekledim. Geldiğinde ise el edip binmeye çalıştım. Ancak araç durmayarak transit geçti. Durakta beklemeye devam ettim. İlk aracın peşinden yaklaşık 10 dakika sonra gelen araca bindim ve gayriihtiyari ‘neden durmuyorsunuz işe geç kalıyorum ez önce geçen şerefsizde durmadı’ dedim. Bunun üzerine  araç şoförü “o benim babam, sen ona nasıl öyle dersin’ şeklinde bağırıp küfür ve hakaretlerde bulundu  Bende  kendisinden özür dileyerek araçtan indim” Bir süre  daha  indiği durakta beklediğini iddia eden Bayraktar, “10 Dakika sonra gelen araca bindim.  Kartımı bastım.  Şoför  bana dönerek ‘Nerde ineceksin’ dedi.  Bende kendisine Dilovası Gümrük durağında ineceğimi söyledim. Geçtim yerime oturdum. Ancak  araç şoförü sürekli olarak bir telefon trafiğinde bulundu.  Araç durağa geldiğinde ben  inmek için hazırlandım. Benle birlikte 2 kişi daha inmek için hazırlandı. Tam kapıdan ineceğim esnada  kafama yumruk attılar.  Sendeleyip düştüm.  Onlarla birlikte araç şoförü de araçtan inip bana vurmaya başladı. Bu esnada   tartıştığım 2. Araç  şoförü de olay yerine geldi. Beni iki otobüsün arasında  darp etmeye  başladılar.  Küfür ve hakaretler ettiler.  O esnada inmiş olduğum aracın yolcuları araya girerek beni kurtardı.  Yoka öldüreceklerdi” dedi.

 

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Elmacık kemiği kırılan ve  ağır bir şekilde darp edilen  Bayraktar’ın şikayeti ve olayın  basına yansıması sonrasında şoförlerin bağlı bulunduğu kooperatif tarafından önce hatlarına  süre belirtilmemek üzere  çalışmama cezası verildi. Ardından olaya karışan  M.N ile B.N koopertif yöneticileri tarafından  ikna edilerek Dilovası İlçe Emniyet Müdürlüğüne  teslim edildi. İfadeleri alınan ve adli merciilere sevk edilen şüphelilerden  M.N tutuklanırken, B.N adli kontrol kararı ile serbest kaldı.

Haber: Abbas Çakar  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.