Olcay Ulus, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi

Olcay Ulus, ilçe teşkilatıyla bir araya geldi

  AKP’den Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan eski belediye başkan yardımcısı ve şuan meclis üyesi olan Olcay Ulus,...

 

 

AKP’den Darıca Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulunan eski belediye başkan yardımcısı ve şuan meclis üyesi olan Olcay Ulus, önceki gün AKP Darıca İlçe Teşkilatı'nı ziyaret ederek, ilçe yöneticileri ile buluştu.

 ULUS'A TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Yerel seçim nedeniyle seçim takvimini başlattıklarını belirten İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ise, aday adaylarının başvurularını yapmaya başladıklarını kaydetti. Bıyık açıklamasının devamında, “1 Ekim- 1 Kasım 2013 arasında yerel seçimlerle ilgili takvimi başlattık. Bu vesile ile Olcay Ulus ilk belediye başkan aday adayı oldu.  Aday adaylarımız hem belediye başkanlığı, hem İl Genel Meclisi üyeliği, hem de belediye meclis üyeliği ile ilgili süreç hızlı bir şekilde ilerliyor. Takvimi de işletiyoruz. Talepleri de alıyoruz. Süreçle ilgili parti içi birtakım çalışmalarımıza da başladık. Anket çalışmamız, teşkilat temayülü, vatandaşımızdan teveccüh görmüş isimleri ön plana çıkartmaktır. Vizyon sahibi, kendi bölgesinde yerelde çok önemli hizmetlerin altına imza atabilecek, adaylarımızı halkın karşısına çıkartma konusunda özel bir çabamız var. Teşkilatımızın içinden gelen Olcay Ulus kardeşimize de başarılar diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.