Olaylı maçta Güneşspor yenildi: 2-3

Olaylı maçta Güneşspor yenildi: 2-3

Süper Lig A Grubu’nda düşme hattından kurtulmak isteyen Güneşspor, önceki akşam M.Ali Kağıtçı Stadı’nda Suadiyespor’u konuk etti. İlk yarıyı 2-0 öne bitiren Güneşspor üç kırmızı kartın çıktığı maçta ikinci yarıda yediği gollerle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı

Güneşspor ile Suadiyespor arasında oynanan karşılaşma iki takım içinde çok büyük önem taşıyordu. Güneşspor, maçın ilk yarısını Sefa Armutçu’nun attığı gollerle 2-0 önde geçti. İkinci yarıda saha içinde gerginlik yaşandı. Maçın hakemi Serkan Yılmaz, ikinci yarının başında Güneşspor’dan Melih Adıyaman ile Suadiyesporlu Mustafa Halil kırmızı kart gösterdi. Suadiyespor, bu yarıda Barış ve Aykut Şahin’in attığı gollerle skoru 2-2’ye getirdi. 90+7’de Aykut Şahin, Suadiyespor’a 3 puan getiren golü attı.

 

TARAFTAR SAHAYA GİRDİ

Güneşspor-Suadiyespor arasında M.Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında saha içinde futbolcular arasında yaşanan gerginliğe tribündeki Suadiyesporlu taraftarlarda dahil oldu. Suadiyesporlu bazı taraftarların sahaya atlayıp, Güneşsporlu futbolculara saldırmak istediler. Sahada çok fazla emniyet güçleri de olmadığı için çıkan olayları iki takımın yöneticileri önledi. 90+7’de Suadiyespor’un öne geçtiği golünden sonra bu kez itiraz eden Güneşsporlu Gökhan Karaboğa da kırmızı kart gördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.