Okuma yarışması düzenlendi

Okuma yarışması düzenlendi

Kandıra’da Okuma Mevsimi Projesi kapsamında düzenlenen yarışmada dereceye giren öğrencilere ve okullara ödülleri verildi.

Akçakoca İlkokulu konferans salonunda gerçekleştirilen törende konuşan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, gençlerin Türk kültürünü, geleneklerini, dilini en güzel şekilde öğrenmelerini sağlamak istediklerini belirterek, gelecek nesillere tüm değerleri aktarmak zorunda olduklarını kaydetti. Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Turan, "Gücümüzün yettiğince destek olacağız. Onlar da okuyup, yorumlayıp, kendilerini geliştirip vatana, millete hizmet edecekler. Bilime, eğitime katkı sağlayacaklar. Allah yollarını açık etsin." dedi.

58 LİSE ÖĞRENCİSİ KATILDI

Proje kapsamında yarışmaya 257 ortaokul, 58 lise öğrencisi katıldı. Dereceye giren öğrenciler, madalya, bisiklet ve satranç takımıyla ödüllendirildi, başarılı okullara ise kupaları takdim edildi. Törene, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Dombaycı, İlçe Emniyet Müdürü İlker Kaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, İlçe Sağlık Müdürü Damla Tosun, İlçe Nüfus Müdürü Dursun Kaya Bıyıkçı, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.