Okullara kupaları Başkan Üzülmez’den

Okullara kupaları Başkan Üzülmez’den

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez’in katıldığı Kartepe Okul Sporları Tertip Komitesi’nin düzenlediği sportif ve kültürel etkinliklerde dereceye giren okullar ve öğrencilere törenle kupaları verildi

TÖREN DÜZENLENDİ

Kartepe Okul Sporları Tertip Komitesi'nin düzenlemiş olduğu Sportif ve Kültürel etkinliklerde dereceye giren okullar ve öğrenciler Hergeleci İbrahim Spor Salonu'nda düzenlenen programla kupalarına kavuştular. Düzenlenen programa Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan ve davetliler katıldı.

MUHTEŞEM GÖSTERİ

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrasında öğrenciler tarafından gösteriler yapıldı. Sporcular tarafından sunulan gösterilerin büyük beğeni toplaması sonrasında Kartepe Belediyesi Halk oyunları ekibi sahneye çıktı. Kartepe İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhat Dilek “Sporda elde edilen başarılar sonunda kupalarınıza kavuşuyorsunuz. Çocuklarımız tarafından yapılan gösteriler bizleri çok memnun etmiştir” derken, Kartepe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan “Toplum sağlığı açısından çocukluk çağından itibaren spor yapılması çok önemlidir. Bu yönde bizlere verilen desteğe teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.  

ŞAMPİYON KULÜPLER

Programda konuşan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez “Kartepemiz yapılan yatırımlar sonrasında her geçen gün değişmekte, gelişmektedir. Bu değişim ve gelişim kent bilincinin oluşması noktasında sağlam adımların atılmasını sağlamaktadır. Geçmişten gelen sporcu kimliğimizle birlikte göreve gelmemizden bu yana spor yatırımlarına ve sporculara elimizden gelen desteği verdik, vermeye devam ediyoruz. Güçlü bir devletimiz vardır. Yapılan yatırımlar sizler sayesinde anlam kazanmaktadır. Kartepemizde spor dallarında başarılar gelmektedir. Amatör spor kulüplerinde bütün takımlarımız şampiyon oldular hepsini tebrik ediyorum” dedi.

KUPALAR SAHİPLERİNE

Sözlerine devam eden Başkan Üzülmez “Elde edilen başarılar ile Kartepemizin adı her yerde duyulmaktadır. Kartepemizin her mahallesinde spor kompleksleri bulunmaktadır. Çocuklarımızın spor yapmaları için her türlü imkan sağlanıyor. Okullarımızın spor malzemeleri karşılanmaktadır. Bunun yanında on bine yakın bisiklet dağıtarak çocuklarımız sağlıklı yaşama teşvik edilmektedir. 3 binden fazla çocuğumuz yaz ve kış spor kurslarında eğitim görmektedir. Ata sporlarımızı çocuklarımıza öğreten ülkemize örnek olan projelerimizi hayata geçirdik” açıklamasında bulundu. Konuşmaların ardından kupalar sahiplerine verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.