Öğüt’ten 450 bin eve mektup

Öğüt’ten 450 bin eve mektup

  Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı için çalışmalar yürüten CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, yeni bir kampanyaya imza atıyor....

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanlığı için çalışmalar yürüten CHP Ardahan milletvekili Ensar Öğüt, yeni bir kampanyaya imza atıyor. Öğüt, 450 bin ailenin evlerine kart gönderip, görüş istiyor.  Sırada başka çalışmaların olduğunu duyuran Öğüt’ün kampanyasında 200 kişi çalışıyor.

 

VATANDAŞLARDAN GÖRÜŞ İSTEDİ

12 ilçede evlere ve esnaflara teslim edilen kartlarda, “Saygıdeğer Hemşehrim, Cumhuriyet Halk Partisi olarak, önümüzdeki yönetim döneminde kullanılmak üzere KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR YÖNETİM PLANI’nı hazırlamaktayız. Sosyal demokrat yönetim anlayışımız gereği, Planın hazırlanmasında toplumun tüm kesiminin katılımı doğrultusunda görüş ve öneriniz bizim için son derece önemli, öncelikli ve değerlidir. Bu nedenle Kocaeli ve ilçelerinde eksik gördüğünüz Belediye hizmetleri ile gerçekleştirilmesini yararlı gördüğünüz proje ve yatırımları, tarafımıza iletmenizi bekliyor, sağlık ve huzur dolu günler dileğiyle selam ve saygılar sunuyorum. Belirlediğimiz hususlar, görevlilerimiz tarafından derlenecek ve değerlendirilecektir. Dilerseniz cevaplarınızı, aşağıdaki telefon veya e-mail adresimize de iletebilirsiniz. Tel: Kocaeli Büro: 0262 226 00 90 – TBMM: 0312 420 56 66-67”deniyor.

 

450 BİN EVE GİRECEĞİZ

 

Kampanyaya ilişkin açıklamada bulunan Ensar Öğüt,  CHP milletvekili olarak, siyasete ilk adımımı attığım, işyerlerim sayesinde para kazandığım Kocaeli’de partimin iktidar olmasını istiyorum. 1 milyon 600 bin nüfus var. Her evde 4 kişi olsa, bu da 400- 450 bin civarında ev demektir. İşte bu 450 bin eve girmek istiyorum. Partim bana görev verirse, ben, başka arkadaşıma görev verilirse o arkadaşımın kazanması için bu çalışmaları yapıyorum. Sırada başka çalışmalarımda var. Kocaeli’de ulaşmadığımız vatandaş bırakmayacağız. CHP’nin Kocaeli büyükşehri alması için çalışmalarımız devam edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.