Öğüt ve Dalkılıç’tan iktidar sözü

Öğüt ve Dalkılıç’tan iktidar sözü

 CHP Milletvekili, Gebzeli işadamı, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığının güçlü isimlerinden Ensar Öğüt, İzmit’in doğusundaki ilçeleri...

 

CHP Milletvekili, Gebzeli işadamı, Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adaylığının güçlü isimlerinden Ensar Öğüt, İzmit’in doğusundaki ilçeleri büyük oranda tamamlayıp, bu kez batı yakasında başladığı çalışmaların ilk durağı Dilovası oldu. Dilovası’nda, CHP belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç, İlçe başkan yardımcısı İrfan Ertürk ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili, partisiz kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Ensar Öğüt, büyük bir moral buldu. Öğüt’e Gebze eski ilçe Başkanlarından Gülabi Kaya, Mustafa Kaya, Meclis üyesi Musa Haydaroğlu ve emekli banka müdürü Naim Ababay da eşlik etti.

SEÇİMLERİ KAZANACAĞIZ

Toplantıda ilk konuşmayı CHP adayı Ercan Dalkılıç yaptı. Dalkılıç, Öğüt ile dostluklarının eskiye dayandığını, halkın halinden anlayan ve çok çalışan bir vekil olduğunu,  Dilovası seçimlerine de katkısının olacağına inandığını, kendinsin aday olması durumunda kol kola çalışarak CHP’yi iktidar yapacaklarını ifade etti. Dalkılıç, Dilovası seçimlerini kazanacaklarını bir kez daha vurguladı.

DİLOVASI’NIN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Dilovası’nın sorunlarını gerek bu bölgenin bir evladı olmasından gerek milletvekili arkadaşlarının meclis gündemine taşımasından gerekse her gün bu bölgeden onlarca insanla yaptığı görüşmeden dolayı çok yakından bildiğini de vurgulayan Öğüt, “Başta söz verilip ama kaldırılmayan çöplüğü kaldıracağız. Kömürcüler sorununu çözeceğiz. Dilovası’nın giriş ve çıkışı bir tuhaf. Dereler hastalık saçıyor. Ne yazık ki, Dilovaslı diye işe alınmayan ve beni arayıp ağlayan insanlar biliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.