Öğüt, Reşat Hoca için destek istedi

Öğüt, Reşat Hoca için destek istedi

  CHP Ardahan Milletvekili ve Kocaeli Büyükşehir belediyesi ve ilçelerinin CHP tarafından kazanılması için dört aydır her tarafta halka yönelik...

 

 

CHP Ardahan Milletvekili ve Kocaeli Büyükşehir belediyesi ve ilçelerinin CHP tarafından kazanılması için dört aydır her tarafta halka yönelik destek çalışmaları yürüten Ensar Öğüt, çalışmalarına Körfez ilçede devam etti. Ensar Öğüt, Posoflular Kültür ve dayanışma Derneği merkezini de ziyaret ederek CHP Körfez adayı Prof. Dr. Reşat Başar’a destek istedi. Ziyarette CHP körfez ilçe Başkanı Mehmet Miroğlu da hazır bulundu.

 

HOCA’MA DESTEK BANA DESTEKTİR

Öğüt, Daha öncede ziyarette bulundum. İster ben isterse başka arkadaşımız aday olsun. Adayın kim olduğu hiç önemli değil. Kocaeli’nin geleceği için büyük plan ve projelerimiz var.  Bunun için destek istiyoruz. İlçeleri de aynı şekilde CHP’nin kazanması lazım. Körfez’de bir profesör, bilim, hizmet ve gönül insanı ile karşınıza geldim. Hocama sizlerden destek istiyorum.  Ben kefilim. Körfez için güzel hedefleri var. Ona vereceğiniz destek bana destek vermeniz demektir” dedi.

GÜVENİLİR VE SAMİMİ BİR YÖNETİM

 

Dernek yöneticilerine yönelik açıklamalarda bulunan CHP Körfez adayı prof. Dr. Reşat Başar ise, Posoflularla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, Körfez’i gerçektende herkesin mutlu, zevkle, az sorunsuz yaşanabilir bir ilçe yapmaya kararlıyım. Dersimizi iyi çalıştık. Ayrımsız, herkesi dinleyen, hizmet önceliklerini iyi saptayan, halkı yönetimde söz sahibi eden bir model uygulayacağız. Güvenilir ve samimi bir kent yönetimi vaad ediyoruz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.