Öğüt, ‘Partim ne görev verirse hazırım’

Öğüt, ‘Partim ne görev verirse hazırım’

 Gebze'de 10 yıl CHP İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra Ardahan'dan milletvekili seçilen Ensar Öğüt, yaptığı açıklamada "Örgüt görev verirse,...

 

Gebze'de 10 yıl CHP İlçe Başkanlığı yaptıktan sonra Ardahan'dan milletvekili seçilen Ensar Öğüt, yaptığı açıklamada "Örgüt görev verirse, günlerce Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’nda partim ve partimin adayları için çalışmaya hazırım. Yerel seçimlerde CHP Kocaeli Büyükşehir seçimlerinde iddialı olabilir, kazanabilir. Ben, parti örgütünün vereceği her görevi üstlenmeye de hazırım” dedi.

GEBZE YA DA BÜYÜKŞEHİRE TALİP

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt'ün Gebze ya da Kocaeli Büyükşehir'den belediye başkan adayı olmak için nabız yokladığı ve çalışma yaptığı biliniyor. Uzun süredir kulis çalışması yapan Ensar Öğüt, Kocaeli'nde bir yerel gazeteye yaptığı açıklamada da bu niyetini dile getirdi. Ensar Öğüt, “Eğer partimin örgütü talep ederse, görev verirse, yerel seçimler için Kocaeli’ye gelip, çalışmaya hazırım. Faydalı olacağıma da inanıyorum” diyerek Gebze veya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu açıkladı. Ensar Öğüt, şöyle konuştu:

HER GÖREVE HAZIRIM

 

“10 yıl CHP’nin Gebze İlçe Başkanlığını yaptım. Bölgede iz bırakan hizmetlerimiz oldu. Dahası Gebze bölgesinde çok tanındığıma ve sevildiğime inanıyorum. Kocaeli’nin bugünkü halinden büyük üzüntü duyuyorum. Kocaeli, Türkiye’nin kalbi. Nasıl böyle bir kentte AKP bu kadar güçlü olabilir. Ben örgüt görev verirse, günlerce Gebze, Çayırova, Darıca, Dilovası’nda partim ve partimin adayları için çalışmaya hazırım. CHP’nin Kocaeli’deki 4'üncü milletvekili gibi çalışırım. Yerel seçimlerde CHP Kocaeli Büyükşehir seçimlerinde iddialı olabilir, kazanabilir. Kocaeli, Türkiye’nin anahtarıdır. Ben, parti örgütünün vereceği her görevi üstlenmeye de hazırım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.