Oğur ve Demircioğlu’dan türkü ziyafeti

Oğur ve Demircioğlu’dan türkü ziyafeti

 Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi'nin (BİLKAR) düzenlediği konserde sahne alan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu söyledikleri...

 

Bilimsel ve Kültürel Araştırmalar Yayıncılık ve Üretim Kooperatifi'nin (BİLKAR) düzenlediği konserde sahne alan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu söyledikleri birbirinden güzel türkülerle dinleyenlere müzik ziyafeti yaşattı.

ETKİNLİKLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’de önceki akşam düzenlenen konsere BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, Eğitim-Sen Gebze Şube Başkanı Güngör İrdem ve çok sayıda konuk katıldı. Konser öncesi bir konuşma yapan BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli, BİLKAR olarak kültür ve sanatsal etkinliklerine devam ettiklerini söyledi. Dikkatli, “19 Kasım’da Bülent Ortaçgil konseri düzenleyeceğiz. 27 Aralık’ta ise Ana adlı tiyatro gösterisini sahneleyeceğiz” dedi.

İKİ SAAT BOYUNCA TÜRKÜ ZİYAFETİ

 

BİLKAR Başkanı Serdar Dikkatli’nin konuşmasından sonra sahne alan Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu, BİLKAR tarafından düzenlenen bu tür etkinlikler sayesinde Gebzelilerle bir araya geldiklerini belirterek, “BİLKAR üyelerine teşekkür ediyoruz. Gebze’ye konser vermeye geldiğimizde sürekli bu coşkulu kalabalığı görmek bizleri mutlu ediyor” şeklinde konuştular. Erkan Oğur ve İsmail Hakkı Demircioğlu iki saat boyunca söyledikleri birbirinden güzel türkülerle dinleyenlere keyifli anlar yaşattılar. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.