Öğretmenlerin Masa Tenisi heyecanı

Öğretmenlerin Masa Tenisi heyecanı

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle yaptığı spor organizasyonlarına voleyboldan sonra masa tenisini de ekledi.

 20 takımın yarıştığı turnuvada şampiyon; Özel Körfezim Eğitim Kurumları oldu.
Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen ve Özel Körfezim Eğitim Kurumları’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Öğretmenler Arası Masa Tenisi Turnuvası tamamlandı. İlçedeki okullarda görev yapan 82 öğretmenin 20 ayrı takımda okulları adına yarıştığı turnuva keyifli anlar ve güzel diyaloglar yaşandı. Yaklaşık 3 haftadır devam eden öğretmenler arası voleybol turnuvasının yanı sıra masa tenisi turnuvasının da başarıyla gerçekleştirildiği ilçede öğretmenler spora ve aktiviteye doyuyor.
5’ER TAKIMLI 4 GRUP YARIŞTI
Öğretmenler arasında iletişimin, dayanışmanın ve arkadaşlık ilişkilerinin kuvvetlenmesi amacıyla gerçekleştirilen turnuvada nefes kesen müsabakalar yaşandı. Körfezim Eğitim Kurumları Beden Eğitimi Öğretmenleri; Mesut Barak, Dilber Altan, Mehmet Kölerbe ve Şefika Arıkarslan Öztürk ile Halk Oyunları Öğretmeni Abdullah Demirel’in organizasyon komitesinde görev aldığı turnuva 5’er takımlı, 4 ayrı grupta lig usulüne göre oynanan maçlarla başladı. Gruplardan en iyi iki takımının üst tura çıktığı mücadelelerin devamı kıran kırana eleme karşılaşmalarına sahne oldu.
ŞAMPİYON: ÖZEL KÖRFEZİM
3’er kişilik takımların kurayla eşleştikleri rakiplerini elemek için ortaya koyduğu performanslar nefesleri kesti. Rakiplerini tek tek geride bırakarak finale adını yazdıran okullar ise Özel Körfezim Eğitim Kurumları ve Körfez MTAL oldu. Turnuva şampiyonu Özel Körfezim Eğitim Kurumları (Takım: Mesut Barak, Eyüp Sultan Keskin, Abdullah Öztürk ve Şefika Arıkarslan Öztürk) oldu. İkinci Körfez MTAL, üçüncüler; İgsaş Ortaokulu ve Körfezkent Ortaokulu olurken final maçından sonra düzenlenen seremoniyle kupalarını okullarına götürdü.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.