Öğretmenlerde final günü

Öğretmenlerde final günü

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler arası Voleybol Turnuvası yarın oynanacak final maçıyla sona eriyor.

Sportif faaliyetleriyle yeni eğitim-öğretim dönemine hızlı başlayan Körfez ilçede bir turnuva heyecanı daha sona yaklaştı. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tertip Komitesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler arasında voleybol turnuvası düzenlendi. Geleneksel hale getirilen ve bu yıl rekor katılımla gerçekleşen turnuva  şampiyonluk maçıyla sona eriyor.
21 OKUL TAKIMI
Körfez’de görev yapan öğretmenlerin tanışması ve kaynaşması amacıyla düzenlenen turnuvaya 21 okul katıldı. 22 Ekim'de start alan turnuva yarın sona eriyor. Toplamda 37 karşılaşmanın oynandığı organizasyonun finalinde büyük çekişme bekleniyor. Körfez İlçe Spor Koordinatörü Emrah Demirci'nin başkanlığındaki organizasyon komitesi tarafından bir aydır hafta içi her akşam sürdürülen voleybol turnuvasının şampiyonu bu akşam final maçının ardından düzenlenecek törenle kupasını kaldıracak.
PROTOKOL SALONA
Ortaokul, lise ve ilçe milli eğitim müdürlüğü takımlarının katıldığı, üçer takımlı 7 grupla başlayan turnuvada gruplarında ilk iki sıraya yerleşen okul takımları bir üst tura yükseldi. 16 takımlı ikinci turun ardından çeyrek final, yarı final ve final çekişmesi kıran kırana mücadeleye sahne oldu. Petkim Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleşen turnuvanın finali öncesinde saat 18.00’de üçüncülük maçı, saat 20.00’de şampiyonluk maçı oynanacak. Kupa törenine davet edilen protokol üyelerinin maçı ve kupa maçı yapılacak.img_5744.jpgimg_5745.jpgimg_5746.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.