Öğretmenler günü kutlandı

Öğretmenler günü kutlandı

 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle dün Gebze’de kutlama törenleri yapıldı. Kutlama törenlerinin ilk adresi Gebze Cumhuriyet Meydanı oldu. Cumhuriyet...

 

24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle dün Gebze’de kutlama törenleri yapıldı. Kutlama törenlerinin ilk adresi Gebze Cumhuriyet Meydanı oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda çelenk sunma töreni yapıldı. Çelenk sunma törenine Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, değişik okullardan okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE PLAKET

 

Çelenk sunmanın ardından saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla buradaki tören son buldu. Törene Koç Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda devam edildi. Buradaki törene Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, Gebze Garnizon Komutanı Binbaşı Mustafa Bulut, Gebze İlçe Milli Eğitim Müdürü Durak Demirel, Gebze İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Mücahit Sak, Gebze İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz ve kamu kurum kuruluş temsilcileri ile okul müdürleri, öğretmenler katıldı. Emekli öğretmenlere plaket verildikten sonra 24 Kasım öğretmenler günü vesilesiyle okullar arası düzenlenen kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlere ödülleri verildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.