Öğretmenler filede buluşuyor

Öğretmenler filede buluşuyor

Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tertip Komitesi 24 Kasım Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası bugün başlıyor. 21 okulun yarışacağı turnuva 22 Kasım'da sona erecek.

Sportif faaliyetleriyle yıl boyunca adından söz ettiren Körfez ilçede yine bir turnuva heyecanı yaşanıyor. Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tertip Komitesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ilçede görev yapan öğretmenler arasında voleybol turnuvası düzenleniyor. Geleneksel hale getirilen ve bu yıl rekor katılımla gerçekleşecek olan turnuva bu akşam Özel Simya Koleji ile Petkim Ortaokulu maçıyla start alıyor.
21 OKUL YARIŞACAK
21 okulun katıldığı turnuvanın kura çekimleri Körfez Kaymakamlığı Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. İlçede görev yapan öğretmenlerin tanışması ve kaynaşması amacıyla turnuvanın düzenlendiğini belirten Körfez İlçe Spor Koordinatörü Emrah Demirci'nin başkanlığında, organizasyon komitesi ve okulları temsilen katılan öğretmenler nezaretinde yapılan toplantıda önce gruplar, ardından fikstür belirlendi.
FİNAL 22 KASIM'DA
Ortaokul, lise ve ilçe milli eğitim müdürlüğü takımları katıldığı, 3'er takımlı 7 grupla başlayacak olan turnuvada gruplarında ilk 2 sıraya yerleşen okul takımları bir üst tura yükselecek. 16 takımlı ikinci turun ardından çeyrek final, yarı final ve final müsabakaları oynanacak. Petkim Ortaokulu Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan turnuvanın finali 22 Kasım 2019 Perşembe akşamı saat 19.30'da oynanacak.
GRUPLAR:
A GRUBU: Özel Simya Koleji, Petkim Ortaokulu, İlimtepe Ortaokulu
B GRUBU: Uluğbey OO, Emlakkonut OO, Körfez MEM
C GRUBU: Nuh Çimento Vatan OO, Ahmet Taner Kışlalı OO, Hedise Evyap OO
D GRUBU: Özel Yeşil Vadi Koleji, Seka Çocuk Dostları OO, Körfez MTAL
E GRUBU: Uzunpınar OO, Kirazlıyalı OO, Halide Edip Adıvar OO,
F GRUBU: İgsaş OO, Körfez İmamhatip OO, Milangaz OO
G GRUBU: Yarımca OO, Çelik Sanayi OO, Nuh Çimento MTAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.