Öğretilmiş çaresizliği Erdoğan ile tersyüz ettik

Öğretilmiş çaresizliği Erdoğan ile tersyüz ettik

AKP İl Başkanı Mehmet Ellibeş, AKP Dilovası İlçe Danışma Meclisi’nde kitabi konuştu: “Türk insanında, ‘Türkiye yapamaz güçsüz’ gibi öğretilmiş çaresizlik vardır. Erdoğan ve milletle tersine çevirdik. Yapılamaz denileni yaptık.”

1501.jpg

AKP Dilovası İlçe Teşkilatı’nın 64’ncü Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi’nde konuşan Mehmet Ellibeş, Çayırova’daki mecliste söylediğini tekrarladı. Tüm üyelerin ziyaret edilmesini istedi. Eser ve hizmet siyaseti noktasında Türkiye’nin tarih yazdığını öne sürüp kitabi cümlelerle devam etti:

 

İNANDIK ÇÜNKÜ HER DEDİĞİNİ YAPTI

 

1502.jpg

 

“Sanki 100 yılda yapıldı bu eser ve hizmetler. İşin aslına bakarsanız Türk insanında, ‘Türkiye yapamaz, güçsüz’ gibi öğretilmiş bir çaresizlik vardır.. Eski Türkiye’de böyle öğretmişlerdi bize.  Bu algıyı Recep Tayyip Erdoğan ve millet, hep beraber tersine çevirdik. ‘Olmaz yapılamaz’ denen her şeyi yaptık. Hatta, ‘Su akar Türk bakar’ dediler, yeniden milli bir doğuş yaptık. Reisimiz, ‘Hiçbir şey Türkiye’de eskisi gibi olmayacak’ dedi partiyi kurarken. Oldu mu, hayır olmadı. Türkiye’nin ikinci yüzyılı başlıyor. Reis, ‘Bu yüzyıl Türkiye’nin yüzyılı olacak’ dedi, inandı. Çünkü ne dediyse başardı.

 

AYNISI TECELLİ EDECEK

 

1504.jpg

 

AKP’nin vizyon belgesini açıklayacağı 28 Ekim Cuma günü Ankara’da olacaklarını belirten Başkan Ellibeş, “Dilovası teşkilatları olarak her zaman sandık önüne geldiğinde, ‘Milletin iradesi AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan’ demek için sahada oldunuz. 2023 seçimi aynı şekilde tecelli edecek bundan bir şüphemiz yok. Bunu dün başardıysak yarın da başarırız.

 

Cumhurbaşkanımız, ‘Bu seçim, diğer seçimlerin üstünde bir oyla seçileceğiz’ dedi. Bunu size inanarak söyledi. Bu sözü yerine getirmek adına Dilovası üzerinde çok çalışacağız. Çalışmalara başladık, tüm üyelerimizi kasım ayının sonuna kadar ziyaret edeceğiz.

 

SEÇMEN SAYISI İKİYE KATLANACAK

 

1505.jpg

 

Her üye yeni bir üye kaydedecek. 11 milyon 500 bin olan AK Parti üyesi seçimden önce 23 milyon olarak neticelenecek. Öyle olursa seçimi de kazandık inşallah. Bunu başarmanın yolu, çok çalışacağız. Ben bu sözü sizden aldım kabul ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.