Öğrencilerinden Anlamlı Çalışma

Öğrencilerinden Anlamlı Çalışma

Gebze Adem Yavuz Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza atarak internet sitesi üzerinden ziyarete açık bir resim sergisi düzenledi.

Gebze Adem Yavuz Ortaokulu öğrencileri anlamlı bir çalışmaya imza atarak internet sitesi üzerinden ziyarete açık bir resim sergisi düzenledi.  

2020-2021 eğitim öğretim yılı uzaktan eğitim sürecinde öğrenciler hem evde ekran başında ders yaptılar hem de ders saatleri dışında kalan zamanlarda becerilerini geliştirebilecekleri çalışmalar gerçekleştirdiler. Adem Yavuz Ortaokulu öğrencileride onlardan bazıları.  Öğrenciler, görsel sanatlar dersi öğretmeni Birsen Yılmaz’ın rehberliğinde anlamlı bir çalışmaya imza attılar. Uzaktan eğitim aracılığıyla yaptıkları sanatsal etkinliklerini okulun koridorlarında bir sergi ile ziyarete açtılar. Sergiye sadece öğrenciler değil veliler de çok sayıda çalışma ile katıldı.  

PANDEMİ SANATA ENGEL OLMADI  

Veliler ve öğrencilerin işbirliği sağlanarak yapılan bazı çalışmaların da olduğu resim sergisi pandemi sürecinde çocukların çok yönlü olarak gelişimlerini ve işbirliği ile çalışma yapmalarını desteklemek amacıyla gerçekleşirken, Adem Yavuz Ortaokulu’nun İnternet sitesi üzerinden ziyarete açıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.