Öğrencilere sürpriz yapacaklar

Öğrencilere sürpriz yapacaklar

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nun öğretmenler, öğrencelerine sürpriz hazırlamaya karar verdi. Okulun koridorlarına çeşitli figürler çizildi.

Korona virüs salgını le mücadele kapsamında uzaktan eğitim veren Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu'nun öğretmenler, öğrencelerine sürpriz hazırlamaya karar verdi. Koridorlara manzara, kitap ve hayvan figürler çizerek duvarları adeta tabloya dönüştürdü. Öğrenceler için güzel bir sürpriz hazırlamayı planladıklarını söyleyen psikolojik danışma ve rehberlik öğretmen Yasemin Öztürk, "Pandemi sürecinde öğrencilerimiz yok, onları okulda karşılamak için güzel bir sürpriz hazırladık. Umarım geldikleri zaman bu duvarları görüp mutlu olurlar. Biz de pandemi sürecini böyle duvar boyayarak, öğrencelerimiz okulda karşılamaya hazırlanarak geçiyoruz. Boya işleri olduğu her gün gelmeye çalışıyoruz. Okulun her katı ayrı bir konseptte boyandı. Çok eğlenceli bir şeklide öğrencelerimizi bekleyeceğiz." dedi.

ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖZLEDİK

Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu Müdürü Suat Yapıcı se, "Biz Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu olarak pandemi dönemini fırsata çevirmek istedik. Şu an öğrencelerimize hasretiz ve öğrencelerimiz geldiği zaman bir sürprizle karşılamak istiyoruz. Bu nedenle duvarlarımızı biz boyamaya karar verdik. Okul kapısıyla, duvarıyla, penceresiyle, sahasıyla mesaj verebilene bir alan. Mahmut Hoca'nın deyimiyle okul dört tarafı duvarlarla çevrili bir yer değil. Okul her tarafına hükmeden yerdir. Biz de duvarlarımıza eğitimsel yönden geliştirecek resimler çiziyoruz.”dedi.

resim-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.