Öğrencilerden Güler’e ziyaret

Öğrencilerden Güler’e ziyaret

Gebze Sultan Orhan Anaokulu Kır Çiçekleri Sınıfı öğrencileri ve Neşeli Yüzler Sınıfı öğrencileri Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti.

Gebze Sultan Orhan Anaokulu Okul Müdürü Mücella Gerim, Müdür Yardımcısı Sercan Vural, Okul Öncesi Öğretmenleri Ceren Aydın ve Feyza Nur Özdemir ile Kır Çiçekleri Sınıfı öğrencileri ve Neşeli Yüzler Sınıfı öğrencileri Kaymakam Mustafa Güler’i makamında ziyaret etti. Değerler Eğitimi Etkinlikleri kapsamında Vatan Sevgisi temalı ziyarette  Mustafa Güler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayan öğrenciler kendi yaptıkları Türk Bayrağını ve Türk Bayraklı çiçeklerini takdim ettiler.
 SOHBET ETTİ
 Çocuklar ile sohbet eden ve onların sorularını cevaplandıran Kaymakam Güler,  “yakın zamanda kutlayacağımız bir bayram var ne bayramı biliyor musunuz” diye sordu. Çocuklar ise Cumhuriyet bayramı olduğunu söyleyerek Salih Efe Malkoçoğlu ve Zeynep Ela Malkoçoğlu  kardeşler hazırladıkları Cumhuriyet Hürriyet demek şarkılarını söylerken,  Yaşar Enes Uslu isimli öğrenci Atatürk konulu şiirini okudu.  
Kaymakam Mustafa Güler misafirlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek çocuklara fidan hediye edip hatıra fotoğrafı çektirdi.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.