Öğrenciler üstgeçit istiyor!

Öğrenciler üstgeçit istiyor!

 Alışan İlkokulu öğrencileri ve velileri okulun üst kısmında bulunan kavşağa üst geçit yapılmasını istiyor. Kavşakta her gün yüzlerce öğrencinin...

 

Alışan İlkokulu öğrencileri ve velileri okulun üst kısmında bulunan kavşağa üst geçit yapılmasını istiyor. Kavşakta her gün yüzlerce öğrencinin ölüm tehlikesi ile okula gittiği ifade ediliyor.

Osman Yılmaz Mahallesi İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Alışan İlkokulu öğrencileri her gün ölümle burun buruna geliyor. Üstgeçit olmadığı için büyük tehlike yaşandığını söyleyen veliler, araçların da kırmızı ışıkta geçtiğine dikkat çekiyor. Alışan İlkokulu kavşağında bulunan altı yol ağzına çözüm bulunmasını isteyen veliler, özellikle sabah okul girişi ve öğlen okul çıkışı saatlerinde yüzlerce öğrencinin ölümlü burun buruna geldiğini ifade ediyor. Başta Gebze-Harem minibüsleri olmak üzere bir çok sürücünün trafik ışıklarına uymadığını ve kırmızı ışıkta geçtiğini söyleyen veliler, bugüne kadar çok sayıda öğrencinin büyük tehlike atlattığına dikkat çektiler. Kavşakta yer alan 6 şerit yolun da sürekli vızır vızır işlediğini söyleyen veliler, büyükşehir ve Gebze belediyesine defalarca müracaat edilmesine rağmen her hangi bir sonuç alamadıklarını söylediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.