Öğrenciler kantin fiyatlarını protesto etti

Öğrenciler kantin fiyatlarını protesto etti

Umuttepe yerleşkesinde bulunan Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu’nun (BESYO) içindeki kantinde ürünlerin çok pahalı olduğunu söyleyen öğrenciler, kantinin...

Umuttepe yerleşkesinde bulunan Beden Eğitimi Meslek Yüksek Okulu’nun (BESYO) içindeki kantinde ürünlerin çok pahalı olduğunu söyleyen öğrenciler, kantinin önünde bir araya gelerek fiyatların öğrenci bütçesine uygun hale getirilmesini istedi.

Eyleme katılan öğrenciler, üzerinde “Pahalı kantin alışverişine son! BESYO uyanıyor” yazılı pankartla kantinin kapısında taleplerini sıralayan bir basın açıklaması yaptı. Öğrenciler adına konuşan Ezgi Kotan, kantindeki ürünlerin ucuzlamaması halinde, perşembe ve cuma günleri imza kampanyası başlatacaklarını söyledi.

YEMEKHANE İSTİYORUZ
BESYO öğrencileri adına konuşan Ezgi Kotan, talepleri kabul edilene kadar kantinden alışveriş yapmayacaklarını açıkladı. “Müşteri değil öğrenciyiz. “Kantin fiyatlarındaki pahalılık, BESYO’da yemekhane olmaması, hazırlık bölümüne inerken otobüsçülerin tekrardan kent kart okutturmaları bizler için büyük sorun teşkil etmektedir” sözleriyle açıklamasına başlayan Kotan, öğrencilerin taleplerini şöyle sıraladı: “Kantin fiyatlarının düşürülmesini, BESYO’da yemekhane yapılmasını, atletizm pisti yapılması ve kapalı yüzme havuzunun ücretsiz kullanılmasını istiyoruz” şeklinde görüş belirttiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.