Öğrenciler gazetenin hazırlanış serüvenini inceledi

Öğrenciler gazetenin hazırlanış serüvenini inceledi

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencileri gazetemizin matbaa tesisi ve haber merkezini ziyaret ederek gazetenin hazırlanışı ile ilgili olarak bilgi aldılar.

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu 2. sınıf öğrencileri haftada 2 gün pazartesi çarşamba 14.30 - 16.30 saatleri arasında Gebze Ticaret Odası İnovasyon Akademisinde robotik kodlama eğitimi, 3 boyutlu yazıcılar ile ilgili eğitimleri ve el becerileri atölyemizde eğitimlerini almaya devam ediyorlar. Öğrenciler aldıkları bu eğitimlerin yanı sıra bir gazetenin hazırlanışından okuyuculara ulaşmasına kadar geçen süreçle ilgili bilgi almak için önceki gün gazetemizi ziyaret ettiler.

ZİYARETTE BULUNDULAR

Gebze Mehmet Alp Tiryakioğlu İlkokulu 2. sınıf öğretmeni Bilal Çınar ve öğrenciler; Güneş Naz Bulut, Arda Çabuk, Abdurrahman Işıklı, Deniz Karakaş, Eymen Bertan, Berat Senem, Utku Çakmak, Emir Malik Sarıyıldız, Ömer Kaya, Meryem Yorulmaz, Meryem Saka, Esila Karadaş, Buğra Ulukoz, Ayaz Doğanay, Berra Su Korkut, Ali Umut Savaş, Umut Karan, Mustafa Kızıldağ, Ömer Faruk Sarı, Yakup Özkan, Asya Feyza Ünal, Beyzanur Öztürk, Melisa Yıldız, Ravza Aladağ, Sümeyye Akyüz, Tuna Talha Yılmaz, Ali Elnaffah, Minel Nur Yazıcı gazetemizi ziyarette bulundular.

BİLGİ VERİLDİ

Gazetemizin haber merkezini ziyaret eden öğrenciler haber merkezinde haberlerin hazırlanış süreci ve grafik kısmı ile ilgili bilgileri gazetemizin genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar’dan aldıktan sonra matbaa tesisini ziyaret ettiler. Matbaa tesisinde gazetemiz genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar haberlerin sayfalara hazırlanış süreci ile ilgili olarak öğrencilere bilgi verdi. Gazetenin basım süreci ile ilgili olarak ise matbaa sorumlumuz Turgay Çöpoğlu uygulamalı olarak öğrencilere gazetenin basım sürecini anlattı. Öğrencilere son olarak gazetenin dağıtımı ile ilgili olarak bilgi veren gazetemiz genel yayın yönetmeni Ahmet Zeki Ayar ve matbaa sorumlumuz Turgay Çöpoğlu öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ziyaret günün anısına toplu olarak çektirilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Haber: Barış AYAR

 

manset-2-277.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.