Öğrenciler  13 Nisan’da yarışacak

Öğrenciler  13 Nisan’da yarışacak

LİSELERARASI KENT KÜLTÜRÜ BİLGİ YARIŞMASI:Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrencilerine yönelik...

LİSELERARASI KENT KÜLTÜRÜ BİLGİ YARIŞMASI:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde lise öğrencilerine yönelik “Kocaeli’nin Genç Bilgeleri” Liselerarası Kent Kültürü Bilgi Yarışması’nın İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yapılan ilçe elemeleri tamamlandı. Karamürsel Anadolu Lisesi, Gölcük İhsaniye Anadolu Lisesi, İzmit Tevfik Seno Arda Anadolu Lisesi, Kandıra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Derince Merkez Bankası Anadolu Lisesi, Dilovası Özel Enka Fen ve Teknoloji Lisesi, Başiskele Kocaeli Anadolu Lisesi, Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi, Çayırova Ertuğrul Kurdoğlu Anadolu Lisesi, Darıca Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi, Körfez TÜPRAŞ 50. Yıl Anadolu Lisesi ilçe elemeleri sonucu birinci olarak 13 Nisan’da yapılacak finale katılmaya hak kazandı.

Kocaeli ’ye dair bilgilerini yarıştıran liseler 13 Nisanda yapılacak il finalinde birinci olmak için yarışacak. Kocaeli’ yi en iyi bilen 12 lise, 13 Nisanda Yahya Kaptan Şehit Recep Topaloğlu Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenecek finalde, yaşadıkları şehri ne kadar iyi tanıdıklarını gösterecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.