Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Para anlamında gücünüzü toparlayabileceğiniz, özellikle aradığınız bir borç veya...

 

Haftaya Venüs/Satürn arasındaki keyifli etkileşim ile başlıyoruz. Para anlamında gücünüzü toparlayabileceğiniz, özellikle aradığınız bir borç veya ihtiyacınız olan bir kredi gibi finansal anlamda çözmeniz gereken bir sorun var ise bu hafta bunları halledebileceksiniz.

Geleceğe yönelik hedeflerinizi gözden geçirmek, kendinizi sorgulamak, yeni hedefler belirlemek için oldukça uygun bir hafta. Kendinizde harekete geçebilecek gücü rahatlıkla bulabileceksiniz. Evinizde bir şeyleri düzenlemek, değiştirmek, aile içinde bir şeyleri düzene sokmak için de destekleyici etkiler var. Güneş/Satürn sert etkileşimi ile de yurt dışı bağlantılı işlerde, eğitimde, sınavlarda, seyahatlerde ya da yurt dışı gönderilerinizde aksaklıklar, engeller, problemlerle karşılaşabilirsiniz. Özellikle uçak seyahatleriniz varsa bu hafta sıkça rötarlarla karşılaşabilirsiniz. Keza bu hafta tanıtım,reklam, organizasyon, halkla ilişkiler faaliyetleri içinde pek uygun bir süreç değil. Aksaklıklar, problemler, engeller veya sorunlar söz konusu olabilir. Birlikte çalıştığınız kişilerle veya müşterinizle ego çatışmalarına girmeyin. Bu hafta birlikte çalıştığınız kimseler veya müşterileriniz sizi delirtebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.