Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya...

 

Haftanın geneli gökyüzündeki Mars ile Uranüs arasındaki etkileşim ile geçecek. Ailenizle ilgili sizi şok edebilecek bir konu ile de karşı karşıya kalabilirsiniz. Aile içinde ani tartışmalardan kaçının. 

Kiracı iseniz ev sahibiniz dellenip evden çıkmanızı isteyebilir. Evinizde sigortalar, elektrik ve elektronik teçhizatında problemler de oluşabilir, dikkatli olun. Evden çıkarken ocağı, yanıcı olan her şeyi söndürüp çıktığınızdan emin olun. Ev içinde hiçbir şeyi riske atmayın. Öncelikle sağlığınıza özellikle de tansiyonunuza bu hafta dikkat etmenizde yarar var. Evinizde elektronik aletlerde sıkıntılar söz konusu olabilir. Bu etkileşimin olası iyi yanı finansal konularda, kredilerle ilgili konularda daha cesur, korkusuz harekete geçebilir, yatırımlar yapabilir, daha fazla kazanmak için cesaretli bir şekilde adımlar atabilirsiniz. Ev almak, kredi çekmek veya yatırımlar yapmak için uygun bir hafta.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.