Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular paranız, bütçeniz,...

 

Haftanın en önemli gökyüzü olayı Kova burcunda gerçekleşecek olan tam Ay Tutulması olacaktır. Tutulmanın odaklanacağı konular paranız, bütçeniz, kazançlarınız, sahip olduğunuz varlıklar, gelirleriniz, satış işleri, ürettiğiniz her türlü konu üzerinde olacaktır.

Kişisel anlamda kazançlarınızı arttırabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu kazanç zam ile olabilir ya da bir satım işi ile elinize geçecek ekstra para ile olabilir ya da vergisel bir kazanç olabilir. Eğer ki işiniz bir ortak ile gerçekleşiyorsa, birlikte daha çok kazanabileceğiniz koşullarla karşılaşabilirsiniz. Bu tutulma ile kendinize yeni teknolojik aletler, telefon, yüksek teknolojik ürünlerde satın alabilirsiniz. Aslında koşullarınız uygun ise bu tutulma bir ev kredisine girip kendinize yeni bir ev veya araba alabileceğiniz koşulları da sağlayabilir. Kendinize yeni gelir kaynakları da yaratabilirsiniz.

Bu hafta Venüs/Neptün etkileşimi sayesinde varsa partnerinizle birlikte birkaç günlüğüne bir yerlere kaçabilir, romantik bir tatil yapabilirsiniz. Bir diğer olası etkisi ise ruhunuz bu hafta daha yaratıcı olabilir. İki satır bir şeyler karalayabilirsiniz.

Güneş/Satürn etkileşimi ile maddi konularla ilgili gizlilik içinde belki de yatırımlar, birikimler, planlar yapabilirsiniz. Maddi anlamda güzel destekler alabilirsiniz. Kredi almak için harika bir haftadır. Bunun yanı sıra bilinçaltı, psikoloji, ruhsal konular..vb alanlarla ilgili sağlam, güvenilir destekler alabilir, çalışmalar yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.