Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

Oğlak Burcu Haftalık Burç Yorumu

 Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için harika bir haber! Bu tarihe kadar...

 

Venüs artık Yengeç burcuna geçiş yapacak ve 26 Ağustos tarihine kadar bu burçta seyahat edecek. Bu sizler için harika bir haber! Bu tarihe kadar bir çoğunuz yeni ilişkilere yelken açabilirsiniz. Evlilikler, nişan gibi durumlarda şanslı olacaksınız.

Karşınızdaki kişilerle kuracağınız sıcak ve samimi ilişkiler sayesinde rahatlıkla destek ve yardım görebileceksiniz. İlişkilerinde olası sorun ve problemlerle uğraşanlar artık daha hassas bir sürece giriş yapıyorlar ve sakinleşmeye başlıyorlar. Özel hayatta huzur teması çok daha ağır basacak. Venüs/Plüton kontağı ile de estetik yaptırmak, güzelleşmek uğruna adımlar atmak, saç rengini değiştirmek, fiziksel olarak değişiklikler yapmak için pek de uygun değil. Estetik müdahaleler için bir 10 gün kadar beklemenizde yarar var.  Çevrenizdeki kadın figürlerle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Hayatınıza zorluk çıkarabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.