OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

OĞLAK 22 Aralık - 20 Ocak

Haftanıza Dolunay etkileriyle başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İş alanlarınızdaki konuşmalar artarken, günlük işleriniz konusunda...

Haftanıza Dolunay etkileriyle başlıyorsunuz sevgili Oğlak ve yükselen Oğlaklar. İş alanlarınızdaki konuşmalar artarken, günlük işleriniz konusunda bu haftabaşı bazı kararsızlıklarınız oluşabilir. Net durumlara ihtiyacınız var. Bazı işlerinizde istediğiniz sonuçları kolay alacaksınız yalnız eski konu ve olaylar bu hafta yakanızı bırakmayabilir. Çarşamba günü seyahat, eğitim ve günlük işlerinize yönelik konularda başka insanların sorumluluklarıyla yeniden karşı karşıyasınız. Konuşmalarınızın, fikir ve düşüncelerinizin yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir. 

Konuların üzerinden geçmeli, bitmesi ve sonlanması gereken işlerinizin üzerine eğilmelisiniz ancak iş hayatınızda öyle rahat edeceksiniz. Cumartesi günü sosyal çevrenizle, arkadaşlarınızla daha fazla uğraşacağınız, bu alanda mücadelenizin artacağı bir döneme gireceksiniz. Aktiviteler, davetler, takım çalışmalarınızda enerjinizi etkili bir şekilde ortaya koyabilirsiniz. Çevrenizi yönlendirecek, organize edeceksiniz ama zaman zaman bazı sürtüşmelere ve anlaşmazlıklara da açık olacaksınız. Pazar günü  hem özel hayatınızda, hem de kariyerinizde bazı ilişkilerinizi gözünüzde büyütmeyin, değerinden fazlasını karşı tarafa yüklemeyin, hayalkırıklıkları oluşabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.